Træning selvtillid og selvværd børn mit bud

Har efterhånden alarmsystem til private juni

Jeg blev introduceret til Statens Museum for kunst af Anne, der var ganske rystet over, at jeg aldrig havde været der før. Desværre blev det kun hallen jeg så, da vi åbenbart havde for store tasker med til at komme ind. Jeg spiste middag med Society B pigerne på Rossopomodoro, der er et af mine favoritsteder at spise.

Føler mig lille singleliv tidligere deltagere vild med denne

 

Til at starte alarmsystem (inden vi tog afsted) gjorde det en lille smule ondt på mig, at vi ikke skulle til private ud til strand eller havn, fordi det er det vi altid har været vant til her på Mallorca, og fordi jeg elsker stranden og havet.

Men det der jo er så fantastisk dejligt ved Mallorca er, at der er korte afstand til alt, og at deres infrastruktur er genial. Det er virkelig nemt at komme rundt i bil hernede. Vi har derfor lejet to biler i alle dagene, så vi har mulighed for at køre til hvor vi vil. I dag har vi f. eks været i Port De Pollenca, som har en genial strand.

Børnevenlig, og uden at være for turistet.

 

 

 

Og puha hvor det bare er rart at være back to basic. Der kan jeg altså ikke gå på kompromis. Selvom jeg blandede hørfrøolien op i private smoothies og juice gik det bare ikke og alarmsystem til blev et kortvarigt forhold for mit vedkommende (pubad) SÅ? Mk olien blander jeg et shot af hver morgen, 2 spsk olie og 2 spsk aronia saft, jeg bruger den saft der er sødet med æble, den smager himmelsk.

Engang var det fedtforskrækkelsen jeg havde, nu er jeg blevet gladere og gladere for det gode fedt og er jo også uddannet kostvejleder, det er simpelthen SÅ vigtigt at kroppen og vores celler får den fedt vi har brug for.

Både fra nødder, avocado og de umættede fedtsyrer. Olien gør blandt andet at du nemmere kan smide fedt ved at din krop får det den har brug for, så den ikke holder på fedtet i stedet. Den arbejder i dine celler, kan mindske sukkertrang, styrke koncentrationen, fordøjelsen, og meget mere. Udover det har jeg som nemt før også undervejs i mit vægttab været sindssygt glad for Basica, og er det stadig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning selvtillid og selvværd børn mit bud