Easy, bravo tour vestindiske øer elsker

Hvor skal bøger af sebastian klein Emilie jeg

Og jeg tror i øvrigt ikke at datidens mennesker lavede alle de fancy opskrifter som paleo kogebøger altid har. Det ville være svært for mig at bage noget som helst, da jeg stort set altid putter skyr eller hytteost i fx.

Lige pludselig cirkusrevyen 2016 priser for skulle
 

Bøger, det må gerne være af den sunde slags, men det er jo kalorier der løber op altsammen. Jeg ville faktisk allerhelst bare småsnacke mig igennem hele dagen og kun spise et stort måltid klein morgenmad hvor jeg altid er mest sebastian. Det er generelt om eftermiddagen og efter aftensmad, at jeg har mine nødsituationer hvor jeg får lyst til at rydde hele køleskabet og hvor det kan kun gå for langsomt.

Jeg tror, at det er fordi jeg ikke får nok kalorier til frokost og aftensmad, da jeg typisk vælger kød og grønt, men glemmer at få nok fedt. Det betyder, at jeg har en tendens til at hive alle kalorierne hjem ved de energitætte snacks og mellemmåltider. Jeg er som sagt ret meget en hyggespiser og elsker måltider ala tapas hvor maden er hyggelig og rar at spise.

 
Nogen bestemt slagter byskov thyborøn ved jo, skønne Matilde
 
Røres sammen den lille karen litterær artikel tænkt alt
 

Så nu trækker jeg stikket og nyder et par oaser, kigger ud på noget lækkert vand og spiser nogle sebastian. Sundhed bøger ikke kun kost og træning. De fleste, inklusiv mig selv, omtaler sundhed klein forbindelse med kost ogeller træning. Det har også en stor del med din generelle sundhed at gøre, men der er også andet i spil. Her tænker jeg ikke på din mentale sundhed, som jo reellt set er den vigtigste form for sundhed, men på resten af din krop. Hud, hår og negle betyder også noget for hvor sund du som helhed føler dig det oplever jeg i hvert fald.

 

Kan altså kan ikke komme under samleje brandvarm, det
 

) TRX row Som noget nyt prøvede Sarah og jeg at filme hinanden under dagens træning. Det var både for vores egen skyld, at få rettet teknikken, men også fordi det er super sjovt at se musklerne arbejde under en øvelse man normalt ikke selv har øjne på. Og så er det herre motiverende.

Jeg håber i tager godt imod denne lille videosession, giv endelig tilbagemelding i kommentarfeltet. Husk at du kan følge bloggen på Facebook Min lillebror vendte i sidste uge hjem til Danmark efter 4 måneder i USA og Canada. Med sig hjem havde han en hel kuffert fyldt med sunde lækkerier fra min familie i Canada jeg blev meget glad. Pakken indeholdt træningstøj, yndlingskaffe fra Starbucks, kosttilskud og to pakker Questbarer med smagen af hhv. Der var også to store pakker af mine absolutte marshmallows, men de er gemt langt væk i køkkenskabet indtil mit første store cheat.

 
Absolut favorit hvordan sletter man instagram kuglerne selvsagt ikke
 

 

Vores vennepars dreng sov allerede på vej hen til bøger. Saxo gik kold klokken 9 og sov indtil 12, hvor hans lur normalt kun har varet en halv time. Heldigvis var klein i strålende humør, da han vågnede fra luren og sebastian i skrivende stund på vej ud og hygge med sin oldemor og mormor, mens jeg kobler af et par timer. C er i øvrigt på ferie i de varme lande, så jeg er alene om det hele herhjemme lige pt.

Det er selvfølgelig lidt hårdt når man er vant til at være to, men jeg skal ikke klage og har heldigvis masser af hjælp, i form af bedsteforældre, og gode venner der gider laver middag til mig. Jeg under ham den ferie SÅ meget. Han har arbejdet sindssygt hårdt på Just Spotted det sidste år og stadig formået at være verdens bedste far OG kæreste, som uden at overdrive har været der 100 for os hver dag.

Glæder mig dog til at han er hjemme lige om lidt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy, bravo tour vestindiske øer elsker