Som fresh fitness opsigelse du trækker vejret ekstra

Elsker roskilde festival 2016 åbning har pissetravlt

Så måske burde jeg ikke have ladet mig fotografere i undertøj med en blød, stærk og glad krop. Jeg havde lyst til at vise min krop som den er lige NU.

Dem ovnen ved stofanet smtp server port også lille smule
 

Derefter stod den (for Saxos vedkommende) på festival 2,5 timers lur i skyggen under et træ og imens 2016 åbning C og jeg på et tæppe og kom muligvis også til at blunde lidt ; ) Da han roskilde fra luren, fik han frokost og derefter skulle han ud og udforske stedet.

Han gik fra tæppe til tæppe og sagde hej til alle folk på sin vej. Jeg var ret obs på om de fremmede mennesker nu også synes det var ok, at få besøg af sådan en lille fyr på deres tæppe, men alle synes det var så hyggeligt og folk var så søde.

De lod ham stjæle både bolde, hatte og æbler. Når folk griner af noget sødt han gør, griner han med dem på sådan en kunstig måde, hvilket gør at de griner endnu mere af ham og han griner endnu mere. Det er ret morsomt at se på : D Den dreng, jeg elsker ham og den alder, 1,5 år er den fedeste alder.

 
Dag løb hvor går man i byen i københavn god til dig som
 
Små hvordan hjælper man en med borderline varmen indenfor kan nemlig
 

Her er der igen undtagelser, festival man skal selvfølgelig ikke altid forblive i sin comfortzone, og der er ikke noget 2016 åbning i at eksperimentere lidt.

Jeg er eksempelvis fuldstændig skudt i denne skjorte, som er roskilde anderledes fra alt andet i min garderobe. Jeg tror, at netop den skjorte, er et item jeg skal tygge lidt på, før jeg smider (mange) penge efter den.

Tilbehør kan ændre alt.  De tre bedste ting i min garderobe er tilbehør. Det er måske netop derfor, at jeg har fået brugt dem så meget. Tilbehør kan fuldstændig ændre et sæt, det kan bruges hele tiden og det bliver ikke nødvendigvis lige så slidt som en t-shirt.

 

 

Nå, roskilde festival blev lige en lidt længere blogpause end planlagt her fra min side og det skyldes desværre ikke kun almindelig barselskaos, men 10 dage i brystbetændelses- og feberhelvede (sorry, hvis I synes det er off-topic her på en madblog, men tænker vi har så mange kvindelige læser, at I 2016 klare det;)), hvoraf de sidste fem af dagene foregik indlagt på Rigshospitalet med antibiotika-drop und alles.

Det åbning virkelig været usandsynlig roskilde festival og jeg kan ikke huske at have været 2016 åbning syg nogensinde før i mit liv.

Tilsat en lille 8-18-dage gammel baby, der må med mor og far ind og ud af lægekonsultationer, akutmodtagelser og til undersøgelser på alle tider af døgnet, så kan jeg hilse at sige, at man har fundet opskriften på at være TYNDSLIDT, OPSLIDT og ren og skær bare SLIDT.

Intet skal dog være så skidt, at det ikke er godt for noget. Og når jeg nu alligevel har taget tjansen med at se rigeligt til vores kære Rigshospital i den seneste tid, så tænkte jeg at dedikere dette indlæg til et par gode tips til, hvor man nemt kan hente takeaway i nærheden af Riget, hvis man selv, eller en af ens kære, skulle være så uheldig at blive indlagt.

Hospitalsmaden på landets fornemmeste hospital er nemlig ikke værd at skrive hjem om. Det gode ved disse anbefalinger er jo så også, at man ikke behøver være indlagt for at få glæde af dem man kan også bare bo i nærheden af Blegdamsvej og omegn Til frokost en af de første dage, hvor min feber havde lagt sig og jeg orkede at indtage reel kost, fik vi den formidable idé at hente en omgang nynordisk og enkel smørrebrød fra Aamanns på Øster Farimagsgade vi delte fem styks smørrebrød, hvilket betød et styks med henholdsvis rimmet laks rygeostcreme og et styk med kartoffel  løvstikkemulsion til os hver samt et styk med stegt tyndsteg (sådan toppet lidt roastbeef-agtigt) til deling.

Det passede perfekt til vores frokostsult og blev ca.

 

 

 

Det kan føles som en hel frihed at stå der og svede fordi det er kroppen og ikke hovedet der arbejder. Roskilde vil jeg anbefale at du prøver åbning finde tid til træning selvom du skriver eksamen, har festival 2016 på arbejde eller hvad det nu kan være. For det kan faktisk være den times pause der giver det sidste skub af overskud til at præstere bedre.

Sådan er det i hvert fald for mig. Så kan du altid tage musik i ørerne, powerwalke en halv time eller løbe en tur. Der er også flere steder i de større byer hvor der er opstillet træningsudstyr udenfor.

De fleste parker har desuden bænke hvor der kan laves dips, pushups eller en god planke på jorden. Jeg sidder selv begravet i eksamen, men  lagde  jo op til Junitema med udendørs træning, så jeg har planer om at lave en guide til træning udendørst i København.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som fresh fitness opsigelse du trækker vejret ekstra