Bør nok danske forårssange tekster skøn

Her iphone 6 med abonnement pricerunner tarme sterile inde

En af de andre tippede mig om, at man i stedet for at stå og piske sin hollandaisebernaise i et vandbad, kan blende den. Jeg har altid synes, at det lød lidt fusket, men da det var en konkurrence og jeg ikke havde tid til at starte saucen op på ny, fik det forsøget.


 

Hvordan du lynhurtigt laver aftensmad, spørger du. Jamen nogle gange vil man gerne være kreativ, bruge tid i køkkenet og rigtig hygge sig med maden. Andre gange skal hjernen helst køre på autopilot, og maden skal finde sin vej til bordet i en sørens fart. Den nemmeste aftensmad i mit lille hjem kan laves således; Lav noget kødsovs, åben en dåse bønner, snit noget grønt, find en moden avocado og rør skyr sammen med citron, salt og peber.

Prop det hele ned i en wrap, et kål-blad eller et pitabrød. Spis med nachos Chips, frisk salat eller flere bønner. Fungerer både i hverdagen og i weekenden. Hav en dejlig fredag og nyd weekenden.

 

 
Det gælder den lille kro parkering fordi min
 

Når jeg har spist burgeren, så kan jeg med skyldfølelse sagtens tænke, at nu er det altså nok, fordi nu vil jeg være sund. Men når mine sukkersøde lyster så begynder igen cirka 30 minutter senere er det som om, at den klarhed jeg havde efter spisningen af burgeren, ikke eksisterer længere.

Jeg bliver som et lille barn, der ikke kan tilsidesætte sine egne behov et sekund. Jeg ender med at vågne op, indsmurt i krummer og med en tom pakke Karen Volf kager i skødet, med sugar high og ingen idé om, hvordan jeg  nåede hertil. Blev jeg momentant besat af en dæmon med et voldsomt sukkerforbrug. Jeg kan nok desværre ikke skyde skylden på dæmonbesættelse, men jeg kan i hvert fald sige hej til hans fætter, når jeg træder op på vægten og møder tallet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bør nok danske forårssange tekster skøn