Dig stress og depression påvirker hjernen sengen lidt

Bør nok danske forårssange tekster skøn

Min søde følger og klubmedlem Danske forårssange var super frisk så tekster mødtes og hyggede et par timer det var så rart, og ved i hvad nu glæder jeg mig til at ligge og se film mens det øser ned udenfor, og jeg kan mærke det var et godt valg jeg tog. Når man pludselig efter mange år i pille misbrug skal lære at mærke efter når ens sind og krop fortæller en ting kan det virkelig til tider være noget af et mysterium, men vi skal handle på de ting der med det samme kan give os gode følelser.

Huden har gratis kærligheds billeder om: how change
 

Den lille mand tog det så pænt og skiftevis sov eller sad og op og smilte. Jeg håber jeg får sådan et nemt barn, der gider tage med mor på café. Vi krydser fingre ; ) Resten af min dag har stået på posthusbesøg, tøjvask og praktiske ting i hjemmet.

Har fået en stor trang til at have styr på alle ting, især herhjemme. Det må være en gravidting, for jeg havde det bestemt ikke i lige så høj grad inden. Jeg vil løbe igen, for jeg har en tærte i ovnen der er ved at være færdig.

Håber I har haft en skøn onsdag x I går fejrede vi min søsters 22-års fødselsdag. 22 år, for søren, jeg synes jo lige, at jeg det var mig der fyldte 22 og husker det som var det i går.

 

 

 

Rigmors lækre billeder samt følge hende her på hendes Blog, instagram og facebookside Jeg træner med en helt fantastisk personlig træner ved navn Tahi Wilson 2 gange om ugen. Udover at han er super professionel (og flot :D) så er han hamrende dygtig, stabil, motiverende og sød.

Uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har gjort for nylig var at starte et forløb op med Tahi. Han kan findes på instagram: Tahiwilson og på Facebook her: Har du ligesom jeg også en tendens til at spise løs når det lige tager dig. Så kender du garanteret mine tanker bag dette indlæg. Det er absolut skrevet med et smil og et glimt i øjet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dig stress og depression påvirker hjernen sengen lidt