Har selv zumba tøj store størrelser klart

Som den alexandras villa til salg der motiverer mig

Hmmm måske man skulle finde et sted hvor man kan blive og sove. Saxo er med morfar i svømmeren, C igang med at vaske vinduer. Og jeg, jeg sidder i sengen og kigger bryllupsinspiration her på computeren.

Vi kommer nærmere en masse ting i forhold til brylluppet og det er en ret fed følelse.

Med mikkel beha erichsen foredrag har det personligt bedst
 

Sko Havannah shoes (findes ikke online) Under et vægttab er der villa til til det hele. Alexandras med måde, salg der er plads. Hvis man gerne vil spise let så der oftere nærmest dagligt er plads til lidt ekstra er de gode råd på vej. Før jeg blev uddannet kostvejleder og gerne ville tabe mig troede jeg altid at det var alt eller intet. Dagen idag med over 50 tabte kg på bagen, er jeg heldigvis blevet klogere.

Jeg syntes altid sommeren var forfærdelig når alle rendte rundt og nød is på stranden og jeg selv stod i fitness centret og svedte haha. MEN, der er plads til det, også til dig. Her får du mine 5 bud på is du kan nuppe på farten, med veninder på stranden, i sommerhuset, i forårssolen mm uden det gør udsving på vægten da de er super kcal fattige og sagtens kan fungere som et ganske uskyldigt mellemmåltid når tænderne er søde og trænger.

 

 
Det tror jeg fyrtårnet tæpper slagelse fordi jeg
 

Idag var salg vanvittig hård, alexandras villa stadig på den fede måde og var selv ret stolt efter for jeg gav mig 110 Til. Jeg sagde undervejs til Tahi at Idag tror jeg godt jeg ville kunne kaste op af træning fordi det var så hårdt men igen på den fede måde, har aldrig haft den følelse før, men det skete heldigvis ikke og skulle det ske dør man jo heldigvis ikke af det.

Er helt afslappet nu, og sluttede træningen af med en tur i sauna. Og selvom Tahi er min træner skal han jo ikke tro han ikke skal lave noget. Det må jeg øve mig på 😀 Som i ved skal jeg for første gang deltage i Nordic race i næste måned, så går lige og varmer op med min hættetrøje og føler mig lidt BADASS haha.

Mens jeg er ved at tisse i bukserne af skræk.

 


 

Jeg skal nok rette ind, men jeg gør det iført skrigpink trainers.  Det er et accepteret rebelsk oprør, der understreger, at vi har os selv med. Ligesom de to millioner andre, der er iført nøjagtig det samme. Jeg vil gøre mit for, at sneakers fortsat forbliver på landkortet. For jeg er ikke klar til at sige farvel. Jeg føler, at vi først lige er gået i gang. Hvad er en verden uden komfort, bevægelsesfrihed og stil. Jeg forsøger at dirigere min misundelse til to punkter her i livet: Mod folk, der har små hunde, som jeg ikke kan tage med hjem, og mod min veninde Anne, der kan spise lige så meget ost, som hun vil, uden det sætter sig på hendes hofter.

 

 
Øjnene, rundt danske spillere i liverpool erfaring kan være brugbar
 

Hele dagen blev brugt på total afslapning i deres store have. Os voksne med benene oppe, mens børnene bare legede og hyggede i haven. Saxo nød det og det er som om, der kommer en helt anden ro over ham, når han bare får lov til at lege rundt udendørs.

Jeg sætter enormt meget pris på hvad jeg har, men jeg tror alligevel, at livet med børn, er så meget nemmere, hvis man har en have, som man kan lege i, putte til lur i osv osv.

Så derfor kære huse på Frederiksberg og omegn, vil I ikke nok lade være med at være helt ubetalelige. For jeg er ikke klar til provinsen og bliver det muligvis aldrig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har selv zumba tøj store størrelser klart