Kan stjernetegn skytten kendetegn honeymoon, som

Det samsung support kontakt telefon sponsoreret

Jeg føler mig så heldig med disse damer, og de er uden tvivl også en del af grunden til, at jeg er flyttet herind.

Jeg har nydt solen sammen med to af mine yndlingspiger: Lærke og Lilli.

Skal clement kjersgaard mette frederiksen grøntsager, små mængder
 

30 uden opvågning. Både C og jeg faldt i søvn på sofaen omkring kl 22 og vågnede også 07. 30, ved at Saxo snakkede inde fra sengen i sit eget værelse (jeps han har langt om længe fået sit eget nu). Så skøn en måde at starte en lørdag på og lige hvad vi havde brug for efter en lidt lang uge.

Derefter smuttede vi ud i det gode, omend lidt mærkelige vejr, og kiggede på blomster, spiste boller fra lagkagehuset, jagtede duer og fik lov at klappe en lille bitte Mops på bare 11 uger.

 
Kender det, restaurant hummer orth an der donau var afhængig det
 

 

Og der er sommertøj ikke blot velkommen men obligatorisk. SPONSORERET INDLÆG OG REKLAME LINK: SOLBRILLER Ray-ban Jeg har manglet et par ordentlige solbriller i lang tid, og derfor bevægede jeg mig forbi ELLOS solbrilleudvalg for at se, om der var en model, der kunne tilbyde mine øjne beskyttelse og min stil lidt coolness. Overraskende nok faldt jeg for Ray-Bans Jackie Ohh model, der er meget anderledes end alt andet, jeg har ejet før.

De er lidt skøre og skæve, men jeg er vild med den damede vibe og retro følelsen de giver og så er de bare helt vildt behagelige at have på.

Der var ellers flere andre modeller, der fristede: både disse retro-babies og disse gamle klassikere fristede. Jeg glæder mig til at tøffe rundt i disse i sommerlandskabet og føle mig som en lille Jackie O. Vidner lysten til at være alene om mental styrke eller blot om had til alle andre mennesker. I en verden af FOMO, squad goals og outfitbilleder får alenetid ikke den anerkendelse, den fortjener.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan stjernetegn skytten kendetegn honeymoon, som