Klapper ansøgning om praktikplads ikke

Motivation for hvad får jeg som enlig forsørger det som

Efter den lille seance tog jeg mig en skål med Crusli I ved den der med mørk chokolade, og så masser af kold mandelmælk over.

Det er bestemt ikke særlig næringsrigt, men i disse tider, når det handler om mig og mad, lever jeg efter whatever works princippet.

Mit forslag breve til en veninde eik skaløe øvelser efter
 

Nogle gange føler jeg, at jeg er dårlig til at være til stede nu og her. Drømmer om alle de ting jeg vil gøre i fremtiden, hvordan jeg gerne vil have, at mit liv former sig, hvordan det bliver når jeg en dag er færdig på studiet osv.

Jeg synes jeg har et fantastisk liv, så hvorfor alle de tanker. Jeg skal lære at slappe lidt af : ) Billederne er taget for et par dage siden hvor vi gik en aftentur i kvarteret. Besøgte Frederiksbergs smukkeste kirkegård, drak forfriskninger på Frederiksberg Allé og nød sommeren. Jeg ved godt jeg har sagt det før men jeg ELSKER dette område.

Er så lykkelig over at jeg bor her. For 7 år siden flyttede jeg til Nørrebro der dengang, ifølge mig, var det fedeste sted man kunne bo.

 

 

 

Jeg er nemlig på SU, og mit budget til min praktik holder altså ikke til, at jeg udelukkende bruger mit tøj én gang. 1 Klassisk skjorte i mange farver med et helt enkelt snit til 249 kr HER. 2-Skal der til mere gang i den, uden at blive for mønstret, er striber et godt bud.

Skjorte med klassiske striber og formfit til 249 kr. HER 3 Lidt mere sexet, men stadig klassisk, skjortekjole i stof med stretch (læs; behagelig efter en hel dag på arbejde) til 299 kr. HER 4- Sommerskjorte i hør, som passer godt til den varme sommersol, men uden at være for afslørende til 349 kr. 1 Denimskjorte for et råt look, der kan styles med en klassisk nederdel.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klapper ansøgning om praktikplads ikke