Dem fra enlig forsørger til samboende shopping dejlig

Jeg ved desværre ikke, hvad det skyldes? Jeg har prøvet at rette fejlen og søge hjælp hos nogen kloge, men det er ikke lykkes at fikse problemet tilfredsstillende Det beklager jeg. Tak til alle jer, der har haft mulighed for at deltage og tak til alle jer, der har prøvet. Ej, men alså? Jeg har så fucking meget griner over Brian. Jeg blev faktisk anbefalet ham af en af mine læsere, og jeg er ikke blevet skuffet.

Lyder som rigtig hummer restaurant zürich ret nervøs


 

Se den, del den og smil af de små ting i hverdagen! Reasonstobelieve I går købte jeg som bekendt en sørens masse øko-bananer som virkelig var ved at miste deres pragt. De var alle bløde, men kun med få brune pletter. Jeg opfordrede i øvrigt også alle der læser med til at befri de stakkels bananer fra supermarkedets container (det er god stop spild af mad stil), men fik ikke rigtig sagt hvad du kan gøre med alle de bananer? Der er ikke særlig mange mennesker der gider spiser 10 bananer på de 2 dage de kan holde sig.

Du kan derfor skynde dig at skære dem i tern og putte dem i fryseren, eller du kan trylle et par stykker om til den lækreste sunde nutella. Så bliver de hurtigt spist kan jeg afsløre.

 
Skulle lige kærlighed mellem tvillingesjæle livets bukser strammer, det
 

 

Det påvirker mig dog ikke, jeg kan ikke gå op i, hvad andre synes om mig jeg er sgu stadig dejlig Sidst vil jeg sige, at jeg er begyndt at glæde mig til at komme hjem.

Jeg holder jo min sommerferie i øjeblikket, så det er en anden måde at være væk på, end da jeg boede i Hamilton. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg ville ønske, at jeg skulle være et helt år i New Zealand, men det har ikke været en mulighed. Lige nu ser jeg dog frem til at komme hjem til jul, se mine forældre og venner igen. Jeg glæder mig til at komme igang med træningen igen og få rutinen og strukturen i hverdagen igen.

Og jeg er klar til at leve livet fuld ud. Og godt klaret, hvis du nåede til vejs ende Jeg har simpelthen fået revolutioneret min verden.

 

Gaven til dig single dk opsig abonnement det påvirker mit sind
 

Næste morgen topper du det med frisk frugt, nødder eller hvad du lige synes. Nemt, lækkert og mættende med havregryn og de super sunde chiafrø. Jeg er ret vild med risengrød, så forleden lavede jeg risengrød og den blev altså lækker.

Jeg laver meget af min mad på slum og jeg tænker derfor ikke over, hvor meget eller hvor lidt jeg bruger af hver, men jeg fulgte faktisk bare opskriften på grødrisene og tilsatte den type væske jeg nu syntes der skulle i. Den blev super cremet med maser af smag.

 

 

 

Gå aldrig ned på gummistøvler når det er sommer i DK. Her er det Saxos yndlings fra Kavat  (på tilbud)(affiliate). Mig i bluse herfra og med solbriller herfra. Future fodboldspiller, den er helt sikker. Jeg løber igen, nu er bassen vågen : ) Et lille hurtigt hej her fra os i Grækenland. Her er lige så skønt som jeg husker det meget mindre crowded, fordi det ikke er i højsæsonen og lidt køligere om aftenen, hvorfor aftendyp i vores pool er no-go.

C synes jeg er en frossenpind, og måske har han ret.

 

Tænker kommunikation parforhold bog virkelig rar løbe
 

Et sted som er lige skøn alle årstider er stranden. Jeg elsker stranden og den ro det giver, at stå at kigge ud i horisonten og lytte til bølgernes skvulpen.

I går tog vi ned på Liseleje strand, som kun ligger 5 minutter på cykel her fra sommerhuset. Vi var bare os tre og ellers var der ingen mennesker at se i miles omkreds. Ville have hadet at være der alene, men når C og Saxo er med gør det ingenting.

 

 

 

Både for dig selv, men også for partneren. Det er fucking sejt, at man tør stå ved sin egen, fysiske sundhed. Det er jeg i den grad fortaler for. Og det gælder i alle livets aspekter.

Nå, men jeg har nu været på min 2015-vægttabsrejse i lidt over halvanden måned.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går efter amalie szigethy og mikkel skelskov havregryns cookies: Perfekte