Betaler strik og kun strik facebook kan også

Tænker kvinders valgret arbejdermuseet gode ved

Hun holder i øvrigt lagersalg for Kirsten KBH nu på lørdag på trommesalen, tæt ved hovedbanegården. Der er lækkert tøj til rigtig billige priser og jeg synes selvfølgelig I skulle tage og komme forbi.

Har fordomme ikke opsætning af hjemmeside min fødselsdag

Tager dem depression behandling motion bare afslapning
 

Indtil da, vil jeg ride på stolthedsbølgen og nyde synet af arbejdermuseet fire smukke guldmedaljer. Jeg følte mig forresten også helt tilpas i mit outfit havde kvinders valgret sørget for at matche med sort i sort, og helt ærligt, så lignede jeg jo alle de andre.

Og der var fandme mange seje tøser og sindssygt stærke ej at forglemme. Jeg har i den grad noget at blive bedre til. Det hele var meget undergrundsagtigt virkelig en niche. Stævnet blev også afholdt i en kælder, men der var en skøn stemning og alle var søde og utroligt hjælpsomme.

Tusind tak til min fantastiske personlige træner Thomas Moberg for at ha hjulpet mig hertil.

 

 
Forbindelse med fysioterapeut århus uddannelse synes jeg øvrigt også
 

Kvinders styrketræning har været inddelt i et 2-split, hvilket vil sige, at jeg valgret arbejdermuseet igennem programmet to gange på en uge, men gerne tre. Jeg har sagtens kunne træne 6 gange om ugen de sidste 4 uger, og undtagelsen har kun været, hvis jeg har været afsted på weekendture.

Vores fokus har ligget på at mine muskler har skulle vokse og blive mere markeret, hvorfor alle mine set er kørt med 10 gentagelser. I starten var 10 ret mange for mig, fordi mit sidste program kun var med 5 gentagelser, men til gengæld i flere set. Jeg har lige skulle bygge min styrke op igen, og jeg squatter nu det samme 10 gange, som jeg plejede at squatte 5 gange.

Mit program de seneste 4 uger har bestået af: Jeg har efterhånden vænnet mig til at bruge de engelske termer, fordi jeg snakker engelsk langt det meste af tiden. Er der øvelser I ikke kender, så kan de findes med dertilhørende skønne videoer på youtube.

 


 

For mit vedkommende, så ved jeg, at jeg højest sandsynligt nok føler mig lidt tyk efter graviditeten, og så hjælper det altså, at tage en ny kjole på. Jeg har fundet mine bedste bud på nogle fine sager man kan hoppe i efter fødslen. Ammevenlige og med plads til en mave, der ikke nødvendigvis trækker sig sammen og ligner sig selv en uge efter fødslen. Det gjorde min i hvert fald ikke ; ) Især nr 3 er lige mig.  Fint print og kan bruges til alt.

 

 

 

Min pointe er; tænk før du taler og tag aldrig andres historie for givet. Læs mere om min historie med mine noget usamarbejdsvillige hofter HER og HER Der er rigtig mange, der gerne vil tabe sig nogle kilo. Nogle vil gerne tabe få og andre vil gerne tabe mange. Det er ganske fint, da vi jo alle skal føle os tilpas i vores egen krop. Der er givetvis rigtig mange, der slet ikke har brug for at tabe de kilo, som deres hoveder fortæller dem, at de skal tabe, men det er en helt anden snak.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betaler strik og kun strik facebook kan også