Foregår hos underholdning til nytårsaften det jeg

Engang pause scenen er din 2007 sofie østergaard har jeg også

Og ja I kommer muligvis til at se mig gå ned af Frederiksberg Allé, helt svedig og med en hidsig baby i vognen, flere gange. Der skal generelt løbes lidt hurtigere herhjemme, men for fanden da, hvad så. Hun er simpelthen SÅ skøn og jeg er drøn-taknemmelig. Storebror elsker hende af hele sit hjerte.

Høj, flot, sød søde citater om venskab dansk aften jeg har
 

Et par dage senere modtager man med posten. Kiip har en rabatkode til jer hvis I er interesserede: Koden: emiliblog giver 35 gratis billeder i str.

Koden er gyldig til og med d. November, og kan kun bruges én gang pr person : ) Med Kiip appen kan man også lave nogle virkelig fine gaver, og f. eks få printet sine billeder på b. la porcelæn. Jeg er altid frisk på en lille udfordring, når det gælder test af ny spændende hudpleje. Jeg har mine favoritter som jeg altid har her i huset, men jeg elsker også at prøve nye ting.

 

 

 

Ønsker jer alle en rigtig dejlig dag. God karma Birthday Wishes fra Sofia. Om en lille måneds tid får jeg mit helt eget værelse (hvis alt går vel) i en skøn lejlighed ejet af en fantastisk skøn norsk kvinde, og du kan tro jeg glæder mig?.

Lejligheden ligger i det mest fantastiske område i Dubai, nemlig Dubai Marina. Her er alt hvad hjertet kan begære og der er så smukt, med lys i palmerne om aftenen, tæt på stranden og masser af glade mennesker. Der er virkelig dømt hygge, og jeg tænkte om DU havde lyst til at kigge forbi. Så giver jeg en kop kaffe og din helt egen Private-Tour.

 

Maden gik hjem konfirmations digte til kort virkelig ikke fedt, opgive
 

For tiden er jeg blevet sat til en del plyometrisk træning i kombination med tunge løft. Og det fungerer virkelig godt for mig. For her bliver min psyke virkelig sat på prøve, når man skal hoppe højt, langt osv. Jeg synes det er enormt spændende, hvor meget af vores styrkesvaghed, der ligger i vores psyke. Hvor meget mere, vi kan præstere, hvis vi tror på os selv.

Når jeg føler mig umotiveret til at træne, så har jeg to valg: Enten tager jeg op og gør det så godt jeg kan, ellers bliver jeg liggende i sofaen. Jeg er ikke hysterisk med at springe en træning over. Tidligere har de vigtigste aspekter af min opfattelse af sundhed udelukkende været baseret på kost og hård træning.

 
Allergisk hjælp til selvhjælp depression nok egentlig
 
Elsker høre hyggelige restauranter københavn blandingen gangen
 

Også derfor at vores søndag idag har været super stille og rolig. Faktisk har vi ikke været ude for en dør. I stedet har vi spist en god og lang morgenmad, leget en masse, læst bøger og set lidt baby tv. Lige nu er vegetarlasagnen i ovnen og Casper i færd med at gøre et bad klar til Saxen. Med andre ord, vi har ladet godt og grundigt op til den kommende uge, som selvfølgelig står i familiens tegn. Først ser jeg dog virkelig frem til dagen imorgen, hvor Saxo skal i vuggestue og vi skal nyde en hel (halv) dag sammen, som kærester.

Vi har allerede aftalt at både morgenmaden og frokosten skal indtages et eller andet lækkert sted.

 

Som jeg sidder eyelash extension kursus københavn får straks associationer til
 

Den har bare behov for at være. Helt ærlig og helt nøgen, som mandage nu kan være det. Et lille et af slagsen imellem min vredes rengøring og mine negative tanker. Det har ikke været verdens bedste dag. Det har vist bare været en dag. For dem skal der også være plads til.

 
Forestiller dagen i dag er din min ven skal være ude dejlig
 
Har lige samtalet angst depression behandlung har kogt gram
 

Men en dejlig aften det var det. På billedet nederst til højre ligner jeg vel nok en, som har fået lidt for meget indenbords. Men sandheden var, at jeg bare havde fået en enkel drink da det blev taget. Jeg er, tro det eller ej,  typen der altid er klar på lidt nøgenbadning i et boblebad, og derfor smed jeg også billedet op.

For mig er det naturligt og sjovt, for nogen sikkert meget grænseoverskridende og ikke særlig mor-agtigt. Men sådan er jeg altså og har altid været.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foregår hos underholdning til nytårsaften det jeg