Går base camp leasing nebraska Bradshaw fantasien

Hvad jessica sky smider tøjet disse

(også appelsinhud!) eller ved du, hvilke smoothies du skal lave for at få mere energi. Det er et af de kosttilskud jeg dagligt anbefaler.

 

Jeg skiftede hudpleje mærker som folk skiftede trusser Ja det jessica sky smider tøjet ikke engang lyv. Det stressede mig enormt, da det altid har betydet meget for mig at pleje min hud, og det er helt vildt hvad det kan gøre ved selvværdet når ens hud ikke er i balance.

Jeg havde det så skidt over det. Og kunne absolut ikke gå nogen steder uden 10 lag makeup. Udfordringen her var, at jeg ikke kunne finde ro ved noget hudplejemærke og derfor brugte jeg tusindvis af kroner konstant og stressede bare min hud endnu mere. En dag til et event mødte jeg manden bag Danish Skin Care. Han kiggede på min hud, og spurgte om jeg kendte hans produkter.

 

 

 

Det kan sikkert ikke skade at strække ud efter træning og hvis det føles rart, så go ahead. Men jeg synes det er en smule problematisk at en moderne sundhedsekspert udtaler sig så prompte kun på baggrund af egen erfaring, når det strider imod forskning på feltet.

Der er jo langt mere gennemslagskraft i et klip på Go Morgen Danmark end der er i en lang og tør artikel med hypoteser, empiri og snørklede konklusioner. Måske skal man bare huske sin kritiske sans uanset hvem der formidler et budskab. Hvad mener du om Anne Bechs udtalelser.

Og strækker du ud for at undgå DOMS.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går base camp leasing nebraska Bradshaw fantasien