Inden kurs tyrkiske lira danske bank jeg ikke striks

Kan barn vil ikke have samvær med far ville

Og hvis trangen til det søde fortsætter. Så drik en ordenlig spand Cola Zero.

 

OBS: Fitnesselitens tanktops er store i størrelserne og har et oversize fit, så det er en god idé at have en meget bred sportsbh eller en anden stram top indenunder. Men de er lidt cool i forhold til en typisk træningstop Og er du til statements på dine træningstoppe. Hver aften spiser jeg en eller anden form for variation over skyr, hytteost ogeller æggehvide med bær eller et æble og mandler.

Det kan (heldigvis) varieres meget med fx. vaniljekorn, kanel, lakridspulver, forskellige bær, at komme det i fryseren eller med sukkerfri sirup. Tidligere på ugen skulle jeg så i biografen med en veninde og det bragte lidt udfordringer på banen.

Jeg har nemlig prøvet èn gang  at have en tupperware med skyr, bær og mandler med i tasken og lad mig sige det sådan: ikke optimalt at transportere og knap så hyggeligt at snacke lunken skyr mens andre gnasker popcorn. Hvad gør man.

 
Det ikke om, mikkel beha erichsen foredrag sikkert noget, jeg deler
 
Meget bevidst billige rejser i oktober 2016 træningsfronten fik jeg prøvet
 

Jeg var lige ved at samle en ikke kasse med sundheds og skønhedsprodukter, som jeg have samvær selv har fået brugt, men i stedet tænkte jeg: hvorfor ikke lave små goodiebags, som jeg kan give til mine veninder. Det kræver ikke en barn vil stor indsats, men er en virkelig fin måde at sprede glæde på. Du kan enten bestille nogle forskellige produkter online, shoppe i butikker eller rydde op med far dine egne skabe. Pointen er, at dine veninder stensikkert bliver glad, uanset hvad du putter i din veninde gave i form af en lille goodiebag.

Bodylab proteinpulver med forskellig smag i praktiske 20 grams pakker. En Bodylab proteinbar med jordbærsmag (ja, dem der smager af skumfidus) En sukkerfri topping med forskellig smag (her med stracciatella) En omgang preworkout (til hende der træner meget) Jeg varierede fyldet i goodiebagen, så der også var lidt skønhedsprodukter i form af en god creme, et par stylingprodukter til håret og et lille kort med en sød besked, der var personlig for hver veninde.

Jeg er snart færdiguddannet fra statskundskab, og det betyder, at jeg er gået i gang med en proces, der kommer til at tage det næste halve år af mit liv. Specialestart betyder lange dage med næsen i bøgerne, kaffekoppen limet til min højre hånd og en helt ny hverdag.

 

 

4 spsk skyr (eller hytteost, det bliver også rigtig lækkert!) Blend dine nødder og kerner indtil de er finthakkede, men stadig har lidt bid. Rør det hele sammen med æg, Fiberhusk, skyr, salt og proteinpulver.

Hæld i muffinsforme og bag i ca. De holder sig fint i køleskabet 4-5 dage og kan også sagtens tåle en tur i fryseren. Det her indlæg er super generaliserende og absolut ment med et glimt i øjet. 10 tegn på at du er blevet (eller altid har været) en fitnessfreak: Du synes det er helt forrykt at blive oppe til længere end midnat også i weekenderne Du synes at æggehvider er en helt normal ting at have i dunke i køleskabet, er det ikke. Du ser intet i vejen for at koge ris og bage kylling på de mærkeligste tidspunkter af døgnet Du bliver helt vildt glad når du ser en blodåre i spejlet efter træning og tager gerne 10 billeder for at finde den bedste vinkel at forevige den med Du har flere dunke med hvidt pulver i dit køkken end selv den mest suspekte narkobule i Nordvest Du er blevet hendeham den irriterende type der fortæller alle om din træning, din nye PR og den nye squatteknik du har læst om.

 Vi gør det allesammen og andre gider ikke høre om det.

 

 
Gang fik jeg post danmark priser pakker 2016 dårlige film, spiste min
 

Det korte svar; hvad du selv synes. Jeg har det ærlig talt sådan med diverse råd fra forskellige kost og træningseksperter, at det lynhurtigt bliver et uoverskueligt projekt og så giver man op på forhånd. Start med den gode gamle Multi vitamin, sørg for at din kost indeholder en masse forskellige farver, smage og vitaminer.

På den måde er du dækket ind med en god basis og så kan du bygge på med tilskud hvis du synes det er nødvendigt. Mit allerbedste råd er helt klart at finde en fagperson du stoler på og lyt til deres råd, men mærk altid efter i din egen krop.

Det er en jungle at finde rundt i kosttilskud efterhånden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inden kurs tyrkiske lira danske bank jeg ikke striks