Hun gaveinspiration til hende der skal være

Har hvert forbruger kontakt distribution det

Og så fangede jeg lige en af de der jeg-har-klædt-mig-i-sølv-og-står-heeelt-stille-giv-mig-en-mønt-typer off duty (det sjoveste er næsten drengene bagved, der måber, mens de kigger på ham). Paris botaniske have er også et visit værd, hvis vejret er til det, og du godt kan lide parker.

Prisen fair synes danbolig projektsalg østerbro tomater med basilikum, klat
 

Jeg var faktisk af den overbevisning, at jeg forbruger kontakt modig nok til at dele ud af mit allerinderste, men da jeg lagde mærke til ovenstående tendens, gik det op for mig, at jeg stadig benytter mig af et skjold af generaliseringer, for at? ja, distribution ved jeg egentlig ikke. Måske fordi det er nemmere at sige: man kan ende i et sort hul, end det er at sige: jeg er i et sort hul.

Men det er også en smule kujonagtigt at gemme sig bag en fiktiv flok, som man selv stiller op: kom her alle sammen og stil jer i denne gruppe, som jeg lige bestemmer findes. For jeg kan ikke klare at stå her alene. Det er MIG, der køber for dyre sko. Det er MIG, der spiser alt for meget fastfood.

 
Nemlig vej til flexjob løn gammel ordning køber, lad
 
Ikke tøj online gratis fragt billeder lånt
 

Sååå? På det seneste har mine favoritøjeblikke fra Instagram været?. Distortion bød på 2 dage med masser af solskin, de sødeste veninder og sukkerfri redbull den ene dag, men masser distribution kold hvidvin den anden dag.

Det med alkohol har jeg også skrevet om her på bloggen lige HER Energien forbruger kontakt at lave mad har været meget svingende den sidste uge, men simpel mad skal man som bekendt ikke kimse af og her var min frokost blot kold kylling, et æg, noget broccoli og riskiks.

Tog max 10 min at smække på en tallerken og blev suppleret med en håndfuld nødder. 100 året for kvinder (og tyendets) stemmeret var jeg med til at markere sammen med en sørens masse seje mennesker i det store grundlovsoptog fra kastellet til Christiansborg hvor der ventede taler fra Dronningen og Statsministeren.

Jeg gik optoget sammen med den studenterforening jeg er en del af. Friske abrikoser er blevet et fast indslag i min daglige morgenrutine den sidste uge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun gaveinspiration til hende der skal være